Raffinaderi

Sedan den industriella revolutionen har raffinaderierna flyttat gränserna och använder allt högre temperaturer och tryck under processen. Genom att kontinuerligt följa forskning, utveckling och teknik i branschen har våra tätningslösningar hållit i takt med och överskridit dessa krävande krav.

Raffinaderier är stora komplexa industrier som kräver olika packningar i olika stadier av förädlingsprocessen. Dessa kan sträcka sig från fibermaterial till Thermiculite® spirallindade packningar för höga temperatur- och tryckapplikationer, kamprofiler, ringjoints samt Flexitallics Change-packning, framtagen för värmeväxlarapplikationer inom raffinaderier.
Med hjälp av vår kunskap och kännedom ser vi till att du har rätt tätningslösning för varje applikation.

Det är vår långa erfarenhet från branschen som ger oss grundlig förståelse för de utmaningar som dagens raffinaderier måste hantera vilket gör att vi kan minimera risken för varje applikation.

Ställ en fråga

Behöver du hjälp med att bestämma vilken produkt som passar ditt projekt? Eller vill du prata med en av våra experter om ditt problem och den bästa lösningen? Använd formuläret nedan för att ställa en fråga.

Nytt fält