Service

Service

Vi tar helhetsansvar för mekaniskt underhåll, vi arbetar målmedvetet i samarbete med er för att skapa bästa förutsättningar att utveckla underhållsarbetet, öka driftsäkerheten och på så sätt öka er lönsamhet. Vi är en kontakt som genom våra teknikers kunskapsbredd och vårt nätverk har tillgång till kompetenser för allt från det lilla till det stora inom service / underhållsprojekt.

Ett hus bygger man från grunden. Rätt saker görs i rätt ordning, huset är komplett först när alla bitar är på plats, på samma sätt bygger vi våra samarbeten.

OXIFREE är ett miljövänligt och livsmedelsgodgänt korrosionsskydd för metall baserat på cellulosa och innehållande vegetabilisk olja som förhindrar fukt,vatten,föroreingar att tränga in. OXIFREE är idealiskt för att skydda, flänsförband, ventiler, lagerhus, pumpar, bultförband, cisternfästen etc. i utsatta miljöer. OXIFREE inom processindustri, stål och gruvindustri, offshore, varv och hamnar är idag exempel på branscher där OXIFREE används världen över.

Produktion

LocTech producerar skuren planpackning i standard och special i vår skärmaskin, vi har snabba leveranser och kan leverera dygnet runt årets alla dagar.

Produktion av metallpackningar som spirallindade, kamprofiler och ringjoints sker hos Flexitallic vilka är en världsledande producent och levererar till världens alla hörn med kapacitet för design och produktion av tekniskt högkvalificerade tätningar 24/7 alla dagar.

Utbildningar inom tätningsteknik

Rätt installerad packning är nyckeln till en tät anläggning, om rätt packning inte är beställd, eller om den inte är rätt monterad kan packningen orsaka mycket stora kostnader i form av stillestånd, förlorad produktion, samt personskador.

Våra utbildningar skräddarsys för att passa just dina ändamål, vi utför utbildningar på plats hos Er, i våra lokaler alternativt hos våra leverantörer. Avsikten med våra utbildningar är att öka förståelsen kring vad som krävs för att göra en anläggning tät. Utbildningarna kan läggas upp i flera nivåer för att gradvis öka kunskapen hos Er personal.

LocTech arrangerar anpassade utbildningar inom mekaniska axeltätningar och flänspackningar. För mer information och förslag på utbildningsprogram, välkomna att kontakta oss!

Utbildningsfrågor?

Har du frågor kring våra utbildningar?

Fråga oss! Det är det vi är till för.

Teknisk support

Rådgivning, beräkning och teknisk support

LocTech hjälper till med rådgivning och rekommendationer inför rätt val av flänstätning, packningsmaterial, mekaniska tätning, stål och väv- kompensator.

Vi utför besiktningar och utredningar hos er för att optimera den tekniska lösningen för maximerad driftsäkerhet. Vi kan genom våra leverantörers tekniska support och stora erfarenhet erbjuda tekniska lösningar och beräkningar för applikationer inom våra produktområden som säkerställer applikationer med bästa möjliga lösning. För att våra produkter ska fungera optimalt krävs alltid rätt installation vilket vi gärna rekommenderar hur,- eller om ni önskar, ansvarar vi för montage.